Юридическая консультация on-line Среда, 15.05.2024, 03:52:35
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта

Форма входа


Категории раздела
Новости законодательства [208] Главные новости страны [159]


Получить WMR-бонус на свой кошелек!
  Яндекс.Погода
Главная » 2010 » Март » 29 » Микола Томенко: Реальні можливості парламентської опозиції продемонструє наступний пленарний тиждень
11:57:33
Микола Томенко: Реальні можливості парламентської опозиції продемонструє наступний пленарний тиждень
Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко, виступаючи у п´ятницю, 26 березня, у прямому ефірі на «5 каналі», наголосив, що наступний тиждень буде тижнем серйозного випробування для роботи опозиції.М.Томенко підтвердив, що опозиція наполягатиме на розгляді питання стосовно відставки Міністра освіти та науки Дмитра Табачника, а також, відповідно до Регламенту Верховної Ради, на погоджувальній раді запропонує в п´ятницю заслухати інформацію Міністра палива та енергетики України Юрія Бойка стосовно українсько-російських газових переговорів.Коментуючи ініціативу Арсенія Яценюка щодо заслуховування у парламенті звіту Прем´єр-міністра щодо кадрових призначень та розгляду Програму діяльності уряду, М.Томенко сказав: «Є проблема із знанням базового документу, за яким повинна жити як коаліція, так і опозиція. Він називається Закон «Про Регламент Верховної Ради України». Так от, цей Закон, на жаль, передбачає лише один звіт уряду протягом року з цілком конкретних питань: Програма діяльності уряду та виконання бюджету». Що стосується дати та механізму розгляду Програми діяльності уряду, то для цього, підкреслив М.Томенко, не треба вносити жодних постанов. «Регламент зобов´язує Кабінет Міністрів протягом місяця, тобто до 11 квітня, подати Програму діяльності уряду, яку згодом за 15 днів мають розглянути комітети та відповідно винести її для розгляду у сесійній залі», - сказав він.«Ми раді прийняти до спільної роботи всіх тих народних депутатів, включно з Арсенієм Яценюком, що прагнуть працювати в опозиції. Натомість, я радив би перечитати відповідні розділи Регламенту Верховної Ради, які чітко визначають, якими правами користується парламентська опозиція», - наголосив Віце-спікер. Підсумовуючи, М.Томенко сказав: «Найголовніше те, що всім опозиціонерам треба почати з простого - приходити на роботу».
Категория: Главные новости страны | Просмотров: 334 | Добавил: Ирина | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

РАДИО
Бесплатная отправка смс:
Отправить СМС на БилайнОтправить СМС на Мегафон
Отправить СМС на МТСОтправить СМС на Теле2

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Ссылки на сайты

Copyright MyCorp © 2024
Увага! Інформація, розташована на даному сайті, призначена виключно для приватного використання в освітніх цілях. Ні власник сайту, ні хостинг-провайдер, ні будь-які інші фізичні або юридичні особи не можуть нести відповідальності за будь-яке використання матеріалів даного сайту. Зайшовши на сайт, Ви, як користувач, тим самим підтверджуєте повну і беззастережну згоду зі всіма умовами використання.